UVU partnere

UVU har arbejdet med mange samarbejdspartnere som har spredt kendskabet til vores arbejde. Med hjælp fra vores partnere har vi formået at nå endnu flere unge som ønsker vejledning til deres uddannelse. 

Derudover repræsenterer UVUs partnere forskellige organisationer som ønsker at gøre en forskel og bidrage til mangfoldighed i uddannelsessystemet. Hos UVU søger vi derfor at øge samarbejdet med nye partnere for at blive ved med at udvikle os og komme i kontakt med flere unge.


UCN, 10. klassecentret i Brøndby

UVU har været på 10.klasseskolen i Brøndby i skoleåret 2014/2015. Eleverne fik et fantastisk velforberedt oplæg fra 7 personer, der hver fortalte om netop deres uddannelse og de udfordringer, de havde mødt.

De studerende fra UVU var i stand til - på hver deres måde - at fastholde elevernes interesse krydret med små sjove anekdoter. I planlægningen med bl.a. formanden Mary udviste UVU stor lydhørhed over for de ønsker, jeg havde i forhold til netop vores elever på Vestegnen.

Jeg kan kun anbefale UVU på det varmeste og glæder mig allerede til gensynet i december 2015.

Mange hilsner
CJ

Jobcenter Gribskov

Jobcenter Gribskov havde i 2015 fornøjelsen af, at have besøg af fem arabisktalende frivillige fra UVU, der fortalte levende om deres erfaringer med videregående uddannelse i Danmark. Til lejligheden havde vi inviteret en gruppe af kommunens nytilkomne syriske flygtninge med interesse i emnet. Det var bestemt vores indtryk, at de alle havde en spændende og lærerig eftermiddag. Kan varmt anbefales.

Jakob Hein
Job- og uddannelseskonsulent
Integrationsteamet
Jobcenter Gribskov

Dansk Flygtningehjælp Ungdoms (DFUNK)

Dansk Flygtningehjælp Ungdoms (DFUNK) pigenetværk, bestående af unge nytilkomne kvinder, havde besøg af UVU i sommeren 2015 i forbindelse med et arrangement om uddannelse.

Fire unge kvinder fortalte åbent om deres personlige oplevelser med at komme i gang med uddannelsessystemet i Danmark - både om kampe, udfordringer og succeser. Historierne åbnede op for en ærlig og varm dialog, hvor kvinderne kunne spejle sig i de frivillige fra UVU og få gode råd.


DFUNK kan på det varmest anbefale et besøg af UVU og glæder sig til fremtidigt samarbejde.

Bedste hilsner
-
Mikala Due-Christensen
Projektleder
Tlf. 23 36 17 88
mikala.due@dfunk.dk