Ansøg som UVU-vejleder

Ønsker du at være en del af UVU's engageret team, så har vi mange muligheder, hvorpå du kan bidrage til det frivillige arbejde.

- Har du lyst til at styrke og forøge antallet af danskere med anden etnisk herkomst i uddannelsessystemet?

- Har du lyst til at være en del af et mangfoldigt miljø og bidrage med at skabe forståelse mellem to kulturer via vejledning?

Så er det dig vi mangler!

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for de unge med anden etnisk baggrund samtidig med, at du får en masse oplevelser og livserfaring, som du kan tage med dig og dele overalt. Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig, så hurtigt vi kan.

Inden du udfylder nedenstående ansøgningsskema, vil vi opfordre dig til at læse, vores informationsmateriale "Som frivillig i UVU" til nye frivillige, samt orientere dig om de vigtigste praktiske informationer. 

Skriv gerne uddybende om din motivation for at søge ind som frivillig vejleder hos UVU.

Når du har udfyldt skemaet, vil du få en automail med information om, hvornår du vil få svar på din ansøgning samt datoerne for introduktionskursus. Hvis du ikke modtager denne mail i din indbakke, skal du huske at tjekke dit SPAM filter.

Persondata

Uddannelse

Jobhistorik

Hvor har du hørt om UVU?

Ansøgning og CV

Eksamensbeviser

Indskrivningsbevis

Hvis du ikke ved hvad et indskrivningsbevis er, så se eksemplet nederst på siden...

Din motivation

Hvad synes du der har manglet ved traditionel studievejledning som du mener UVU har, som gør at du gerne vil være frivillige vejleder?

Hjælp til formularen

Indskrivningsbevis

For at sikre at vores vejledningssøgende modtager ærlig og kvalitetssikret vejledning, bliver vejleder ansøgere bedt om at sende UVU en indskrivningsbekræftelse.

Indskrivningsbekræftelsen forsikre at du som ansøger går på den nævnte uddannelse. Udover kvalitetssikring oplyser bekræftelsen om den officielle titel på uddannelsen, hvilket skal bruges til skabelsen af din UVU vejleder profil.  

Retningslinier

 

Det er vigtigt at man som frivillig vejleder hos UVU læser retningslinjerne nøje igennem og forstår reglerne. Disse retningslinjer er til for at sikre at både du og dine vejledningssøgere for mest ud jeres oplevelser hos UVU.

Download retningslinier

Mere hjælp?

Har du spørgsmål du ikke har fået svar på så kontakt kontakt@uvu.dk