Find vejledere

Det er ikke let at vælge uddannelse. Inden valget kan mange spørgsmål opstå: hvad handler uddannelsen om, hvilke fag udbyder studiet, hvordan er studiemiljøet og kulturen på det det pågældende uddannelsessted, hvilke jobmuligheder har jeg, når jeg er færdig og så videre.

I UVU ønsker vi at hjælpe dig med at besvare de spørgsmål du har, når du skal vælge uddannelse, mens du er under uddannelse og når du står med eksamensbeviset i hånden. Vi har over 100 vejledere, som alle yder frivillig vejledning til danskere med anden etnisk herkomst end dansk.

Vejlederne har forskellige nationaliteter og uddannelser, og læser forskellige steder i Danmark. Sidder du med spørgsmål om uddannelse, studiemiljø, fag og så videre er vores vejledere klar til at hjælpe dig.

EFTER NATIONALITET

I UVU har vi vejledere fra mange forskellige lande. Blandt mange andre Afghanistan, Brasilien, Sri Lanka og Egypten. Du kan finde den vejleder, du ønsker at få vejledning af, ud fra personens nationalitet.

 

EFTER UDDANNELSESSTED

Vores vejledere kommer fra forskellige uddannelsessteder rundt i landet, heriblandt Århus Universitet, Syddansk Universitet, Københavns Universitet, Det Jyske Musikkonservatorium og Roskilde Universitet. Ønsker du at finde en vejleder fra et bestemt uddannelsessted, kan du søge ud fra dette.

EFTER UDDANNELSE

UVU’s vejledere har vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, lige fra folkesundhedsvidenskab, medicin og journalistik til jura. Leder du efter en vejleder der tager eller har taget en bestemt uddannelse, kan du søge efter dette.

BLIV VEJLEDER

Ønsker du selv at blive vejleder, kan du her på hjemmesiden læse mere om, hvad det vil sige at være frivillig vejleder hos UVU, hvilke krav vi har til vores vejledere samt finde vores ansøgningsskema.

63
Vejledere
216
Lande
35
Sprog
734
Uddannelser

Videoer

OM UVU

Udlændinge Vejleder Udlændinge er et projekt, der har til formål at yde frivillig vejledning til personer med anden etnisk herkomst, som ønsker at orientere sig om forskellige uddannelsesmuligheder med det formål at påbegynde en videregående uddannelse. Vejledningen varetages af frivillige vejledere, der er under uddannelse, der ligeledes har anden etnisk herkomst end dansk.

 

 

Læs mere

Jeg vil gerne være frivillig, fordi jeg gennem en række år har haft lyst til at hjælpe og vejlede andre unge mennesker med henblik på valg af en uddannelse.